bendovi za svadbe – cena / 2023.

Niko ne priča puno o ovome, ali kada dođe vreme za planiranja venčanja, budžet koji vam je potreban može postati veliko breme. Jedna od najvažnijih stvari za bilo koju svadbu je muzika, a bend je često ključni element koji će učiniti da se vaš dan pretvori u nezaboravno iskustvo.

Čućete na svakom koraku iste stvari, dobar bend za svadbe je odgovoran za dobru atmosferu, a dobar restoran za prijatan ambijent i kvalitetnu uslugu.

Kada krenete da tražite ponude i pravite uži izbor bendova i restorana, budžet koji možete da izdvojite će biti jedan od kriterijuma koji će Vam pomoći. Neki bendovi naplaćuju fiksnu cenu, dok drugi naplaćuju po satu ili po nekom drugom principu. Cene takođe mogu varirati u zavisnosti od toga koliko je bend popularan i koliko je iskusan. Neki bendovi mogu naplaćivati više zbog svog imena ili reputacije, dok će drugi možda biti povoljniji jer tek započinju svoju karijeru.

Kao što i sami znate, ne postoji univerzalna cena orkestara, jer postoji mnogo faktora (broj članova, kvalitet, lokacija, ozvučenje, rasveta, dodatne usluge itd.).

Razgovarajte sa svojim planerom venčanja ukoliko ga ima restoran ili ukoliko ste ga angažovali samostalno i pitajte za preporuke. Nemojte biti stidljivi da pregovarate o ceni, jer mnogi bendovi su spremni da prilagode svoju cenu u zavisnosti od vaših potreba i budžeta.

Ukratko, kada tražite bend za svadbe, cena je važan faktor, ali nemojte dozvoliti da bude jedini faktor. Tražite iskusne i kvalitetne bendove, pregovarajte o ceni i uživajte u nezaboravnom danu koji će ostati u sećanju vama i vašim gostima.

E sada to čuveno pitanje, koliko koštaju dobri bendovi za svadbu?

Trenutno najskuplji bend u Srbiji košta čak 12.000 evra za svadbu u Beogradu, a na drugoj strani postoje bendovi od 5 članova za 2.000 evra. Pitanje je samo kakav bend se uklapa u Vaš koncept. Dobre bendove možete pronaći za iznos od 5.000 do 7.000 evra.

Za sva dodatna pitanja, budite slobodni da nam se obratite.

Srećno u potrazi i ne zaboravite da uživate u celokupnoj organizaciji, jer je povod zaista divan! ❤️